„Успешни утре“ с Тодор Терзиев

//„Успешни утре“ с Тодор Терзиев

„Успешни утре“ с Тодор Терзиев

“Успешни утре” е събитие за кариерното ориентиране, особености на пазарната среда и мотивация. Идеята на този семинар е да се информират младите хора в България за пазара на труда, квалификацията, мотивацията и образованието. С радост съобщаваме, че нашият основател и управител ще бъде гост – лектор на студентите от Нов български университет.

Пловдив е един град с голямо развитие и иновации. Но, за да сте винаги на ниво, добрата подготовка е наложителна. Семинарът ще се проведе на 31 Януари в UniArt Gallery, Пловдив.

Лектор на събитието, както споменахме и по-горе, ще бъде Тодор Терзиев, създател на NSR.BG – фирма, която помага на хората да намерят нова работа, както и на фирми да набавят подходящ персонал. Тодор е от 9 години в сферата на продажбите, подбора на персонал и консултантска дейност. Освен това е официално сертифициран треньор, ментор и говорител на Зиг Зиглар корпорация. Може да научите изключително интересни и полезни неща, които са променили милиони животи от цял свят. Защо да не промени и Вашия?

Какви ще бъдат темите на събитието?

Всички студенти ще имат възможност да чуят какви са очакванията на един работодател, както и обяснение за реалната икономическа и трудова среда. Ще се обсъждат актуални теми като заплата, квалификация и стаж. Сред темите за дискусия ще бъдат теми като мотивация и цели, как да се държите по време на интервю, как да се подготвите, как се пише мотивационно писмо. Както знаете има страшно много тънкости при всяко едно кандидатстване за работа. Ще откриете, че вече имате всичко необходими за подобряване на живота си. Не ли по-добре да имате ясен план за действие, към който да насочите живота си, накъдето искате да отиде.  „Успешни утре“ ще даде отговор на всички тези въпроси и на много други ваши, които ви засягат.

След събитието Ви гарантираме, че ще подобрите своето представяне и не се притеснявайте да задавате своите въпроси. Вземете максималното от Тодор Терзиев, защото именно той може да Ви даде ценни съвети от практиката и дългогодишния си опит.

Дата: Четвъртък, 31 януари 2019 г.

Час: от 16:00 ч. до 17:30 ч.

Място: UniArt Gallery

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/788391744832459/

2019-01-22T17:17:46+02:00