За нас

/За нас
За нас 2018-05-04T14:42:59+03:00

NSR – Подбор на персонал и фирмени консултации помага на компании и хора да постигнат по-високо ниво на успех и значимост. 

Какво са  УСПЕХ и ЗНАЧИМОСТ за нас ?!

  • Успех е когато имаш повече от хубавите неща, които живота може да предложи, а значимост е когато можеш да помогнеш на друг да бъде, да може и да има повече от това, което си мислили, че е възможно.

Това определение е базирано на известен цитат на Зиг Зиглар „ Можеш да имаш всичко в живота, ако просто помогнеш на достатъчно други хора да имат това, което те искат!“

Научете повече за Зиг Зиглар тук

Компанията е основана през 2015 година с една цел: Да се развива политика на Корпоративна Социална Отговорност,  като начин на управление и насоки за развитие на съвременния бизнес.

Управител на фирмата е г-н Тодор Терзиев.

ziglar сертификат - фирмени и личностни обучения

Освен всички квалификации и опит, които той притежава г-н Терзиев е и официално сертифициран треньор, ментор и говорител в корпораци Зиглар. Той има официалното право да разпространява, обучава и предава посланията на наговия ментор, които са променили милиони животи по целия свят и са помогнали на хората, чули тези послания да имат повече от нещата, които живота може да предложи от колкото самите те са мислили, че е възможно.

Тодор Терзиев | Управител

тодор терзиев, nsr - агенция за подбор на персонал

Това е начина да направим света едно по-добро място за живот!

Това е нашата, моята мисия!

С уважение Тодор Терзиев

NSR – New Social Responsibility

Качествен и доказан партньор за подбор на персонал и фирмени консултации

През последните 9 години работя в сферата на продажбите, подбор на персонал и консултантска дейност. Развих себе си като професионалист в тези сфери, благодарение на знанията, обученията и насоките, които мнoго хора, колеги и партньори ми дадоха. През тези години, съм  помогнал на повече от 3000 човека да намерят своята нова по-добра работа. Работил съм с множество компании, както чужди така и български  в проекти свързани с подобряване на обществения имидж, производствените мощности и меките умения на служителите в тях. Сега гледайки назад към изминалия път, не съжалявам. Да може да имам пропуснати възможности или изгубено време, но това в което истински вярвам, е че възможността идва единствено и само когато си с правилната ментална нагласа, готвиш се и очакваш да я реализираш.

Създадох компания NSR – Подбор на персонал и фирмени консултации, защото намерих своeто истинско призвание, страст и мисия.

Моята мисия: Работейки с хора от дълго време осъзнах  една проста истина за живота- сам не можеш да стигнеш далеч!

Затова създадох моятя компания и посветих силите си да откриваме уменията, целите, целанията, възможностите както на отделните личности, така и на бизнеса и да полагаме всички услия за развиване, подобряване и постигане на по-добро и балансирано съществуване.

Свържете се с нас

office@nsr.bg

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ