Често задавани въпроси

/Често задавани въпроси
Често задавани въпроси 2018-07-04T10:19:56+03:00

За фирми, търсещи услугата

Никога не съм използвал агенция за набиране на персонал. Как работи?

Услугата, която предоставяме е с цел да улесни работата на компанията, която е наш клиент. Когато възникне нужда да се наемат нови служители, ние поемаме целия процес. Започваме с изграждането на правилния профил за съответната позиция, заедно с работодателя, след това привличаме кандидати, които да кандидатстват за отворената позиция. Използваме и множество канали за комуникация, провеждаме първоначалните интервюта и оценяваме кандидатите по изготвените вече критерии, предоставяме професионален профил на потенциалния кандидат, с който нашият клиент да проведе второ интервю. 

Нашите специалисти отделят време, за да се запознаят с уникалните нужди на Вашия бизнес, за да са сигурни, че ще получите подходящия човек за работата. Независимо дали имате нужда от един човек или цял екип, ние можем да Ви свържем със способни професионалисти.

Къде се намира Вашият офис?

Офисът ни се намира в гр. Пловдив, на улица Капитан Райчо 50, етаж 2, офис 4-ти.

Услугата заплаща ли се?

Да, услугата се заплаща, но обикновено цената на услугата е в пъти по-малка от разходите, които възникват при собствено наемане на персонал. Може да спестите време и пари, работейки с  нашите специалисти.

Защо да работя с NSR?

Ние помагаме на клиенти да конструират продуктивна и ангажирана работна сила, правейки компанията по-добра отвътре. Държим на лоялността и сме фокусирани изцяло към резултатите.

Може да звучи като изтъркано клише, но когато такава е реалността, какво друго може да кажем?

В какви индустрии се специализирате?

За да можем да се наречем експерти, ние сме фокусирани предимно в сфертата на производството и търговската дейност. От годините на опит в тази сфера, можем да кажем, че сме успели да настроим нашите умения именно в подбирането на правилните служители за тези сфери на дейност. Не сме майстори на всичко, но можем да изпълняваме и специфични проекти.

Имам няколко свободни работни места. Можете ли да помогнете?

Абсолютно. В зависимост от Вашите специфични бизнес нужди и сезонни натоварвания, ние можем да осигурим един кандидат или екип от висококвалифицирани професионалисти. Споделете с нас нужните качества на кандидата, а ние ще свършим всичко останало.

Какви услуги предлагате?

Ние се специализираме в подбор на персонал, консултации в сферата на корпоративната социална отговорност, фирмени обучения и фирмено структуриране и оптимизиране чрез Kaizen–Lean методология.

Как протича процесът на набиране на кандидати за работа?

Както казахме и по-рано, първо работим с нашите клиенти, за да можем да изготвим най-добрия профил за потенциалния нов служител. Той се базира не само на това какво иска работодателят, а каква е и реалната обстановка на пазара на труда в неговия регион.

Ние правим всичко възможно, като използваме много и различни канали за привличане на потенциални кандидати за отворената позиция. Провеждаме интервюта с потенциално добрите кандидати и изготвяме профил за професионална психо-пригодност за отворената работна позиция.

Колко време отнема намирането на кандидати за работно място?

Времето е разтегливо понятие. В зависимост от сложността на позицията, времето може да е по-дълго. Статистиката показва, че в 80% от случаите успяваме да намерим правилен кандидат за около 15 работни дни.

Къде ще предложите свободното работно място?

Същесвуват много възможности за ново работно място. Къде е само въпрос на избор от потенциалния кандидат, стига той да притежава необходимите способности и квалификации.

За лица, търсещи работа

Никога не съм използвал агенция за набиране на персонал. Как работи?

Вие не сте просто CV или молба за работа. Поради тази причина ние се стараем да разберем Вашите кариерни цели, за да можем да ги постигнем, намирайки Ви подходящо работно място. Ние работим с различни компании, които имат свободни работни места в областта и анализираме дали някоя от тях е подходяща за Вас.

Как протича процесът по намиране на работно място?

В удобно за двете страни време провеждаме интервю, в което се запознаваме по-подробно с Вас и Вашите желания. Проверяваме дали сте подходящ за някоя от нашите текущо отворени работни места. А ако нямаме позиция в дадения момент, която да отговаря на Вашите умения  и критерии, можем да потърсим някои от нашите предишни клиенти и да ги запознаем с кандидата, който имаме в дадения момент.

Колко време минава от подаването на молба до намирането на работа?

Тук измерител няма.  Услугата е безплатна за кандидата за работа, а компанията не се ангажира с обещания за намиране на работно място. Въпреки, това ние ще положим усилия, за да намерим работа на всички кандидати, но не можем да кажем кога ще стане това и дали ще стане.

Ако сам си намеря работа трябва ли да уведомя агенцията?

Желателно е, но не е задължително.

Ако ни уведомите, ще ни бъде много приятно и ще Ви бъдем признателни за обратната връзка.