Фирмени обучения

/Фирмени обучения
Фирмени обучения 2018-05-04T15:09:41+03:00

Защо трябва да има обучение за подобряване на представянето – разработвайки и посвещавайки се на процесите, който помагат на индивида да се изгради както лично, така и професионално, гарантирано ще доведат до създаването на феноменална компания!
Възползвайте се от силата на стандартизираното обучение.
В днешно време избора на корпоративни обучения изглежда необятен. Някои компании опитват  различни видове обучения, все едно поръчват от менюто на ресторант.  Намерението, което имат  е да миксират нещата и да поддържат свежи идеите и настроението. Това, което се получава обаче в повечето случаи е смесено послание с неясно определение, не постоянен език на комуникация, което намалява нивото на ефективност на обученията и хората.
Обученията или подобряването на представянето както го разбираме ние в “ NSR- Hr & Consulting, работи най-добре, когато е в партньорство с развита организационна структура, корпоративна стратегия  и стандартизирани подходи. Създавайки структурата на вашата организация, чрез стандартизирани подходи и обучения, Вие изграждате стабилна основа за продължително  стабилно, финансово и производствено израстване.

Нашата компания „NSR – Подбор на персонал и фирмени консултации“ предлага четири стъпков подход към постигане на феноменална компания!

  • ПРОУЧВАНЕ И АНАЛИЗ – Нашият екип, ще работи на място с вашите ръководни кадри, за да установи стратегически цели, организационни нужди и възможни пречки за постигане на резултати.
  • ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ НА ОБУЧИТЕЛНАТА ПРОГРАМА –Въз основа на целите на вашата компания, ние ще създадем програма за подобряване на представянето специално за Вас.  В персонализираната програма за обучения, ние ще внедрим мисията, целите, езика, философията и всички други важни за вашата компания неща, на които Вие държите.
  • ПОДОБРЯВАНЕ НА ПРЕДСТАВЯНЕТО – Веднага, след като персонализираните обучения са разработени и одобрени, „ NSR – Подбор на персонал и фирмени консултации“ систематично ще започне да внедрява програмите за подобряване на представянето, което да се изравни с целите на компанията.
  • УПРАВЛЕНИЕ НА ПРЕДСТАВЯНЕТО – От опит знаем, че за да бъде ефективно едно умение, то трябва да се практикува постоянно, за да може да се превърне в навик. Продължавайки да управлявате представянето на вашите служители заедно с „ NSR – Подбор на персонал и фирмени консултации“, Вие ще продължите да се възползвате от ползите на направеното обучение дълго след неговото провеждане.

Има още много ползи от създаването на стандартизиран подход освен развитието на вашите служители и намаляване на желаещите да напуснат компанията като:

  • Заздравяване на цялостната философия и манталитет на вашата компания – създавайки основи за възход и интегритет, а не само „да оставя вкус в устата“.
  • Ще създаде и ще подсили правилен език на комуникация и сътрудничество във вашата компания.
  • Изравнява представянето на служителите с целите на компанията и работи за тяхното постигане.
  • Установяват се устойчиви резултати в компанията – това е разликата между заразяването и импулса.
  • Можете по-лесно да установите пропуски в продуктивността.
  • Добавя стойност – обученията се превръщат в интелектуален капитал, тъй като след време тези обучени служители, ще могат да обучават и насърчават други или нови служители въз основа на преминатите обучения и опит.

“ NSR – Подбор на персонал и фирмени консултации“ е посветена на това  да работи с компании, които са заинтересувани от подобряване на своето представяне, като инвестират в най-ценния си капитал, а именно ЧОВЕШКИЯ!.

Свържете се с нас

office@nsr.bg

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ