„Get serious“ – за една по-успешна година

//„Get serious“ – за една по-успешна година

„Get serious“ – за една по-успешна година

На 22.02 заповядайте на нашето ново събитие „Get serious” – събитие за Вашата личност, вашия приход, семейство. Това са най-важните неща в живота Ви и трябва да бъдете максимално сериозни, когато става въпрос за тях.

Е, ние от NSR, имаме добра новина за Вас! Вие имате най-сериозния инструмент за това! Сигурно се чудите кой е този инструмент и защо трябва да присъствате на това събитие.

Инструментът сте Вие самите и от това колко сериозни може да бъдете, зависи Вашето бъдеще! Ние Ви обещаваме, че ще си говорим за сериозните неща от живота!

Решихме да организираме това събитие и да имате възможно най-добрата година! Разбира се нека бъде и най-успешната в живота Ви!

Всеки един човек си поставя нови цели и идеи, които да следва през новата година. А не Ви ли се иска да видите как се осъществяват, след като давате най-доброто от себе си. Разбира се, за да го кажете, трябва да поемете отговорност и да повярвате в себе си и Вашите възможности!

Чудите се кой ще е лектор?

Лектор на Get Serious ще бъде Тодор Терзиев – управителят на NSR. Тодор бе и лектор на второто издание на TEDxPlovdiv. Темата, която той представи бе „Формулата на успеха“, с която мотивира цялата зала за едно по-добро бъдеще. Освен това, Тодор е единственият треньор и лектор за Балканите на Ziglar Legacy и има официалното право да разпространява, обучава и предава посланията на своя ментор. А както знаете, тези послания са променили милиони животи по целия свят.

Колкото повече искаме да постигнем, колкото по-далеч искаме да отидем, толкова по-здрава трябва е нашата основа.

Ако не знаете какво е да бъдете сериозни, това събитие е точно за Вас!

Get serious” ще се проведе на 22 февруари в Limacon Event Center от 18:00 часа.

Запазете своето място още сега и станете сериозни!

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/2321684144530586/

 

 

2019-01-11T17:47:11+03:00