Тодор Терзиев споделя в онлайн медията „Успелите“

//Тодор Терзиев споделя в онлайн медията „Успелите“

Тодор Терзиев споделя в онлайн медията „Успелите“

NSR се радваме да ви представим интервюто от нашият собственик и управител Тодор Терзиев в най-голямата позитивна онлайн медията „Успелите“. В днешно време всеки си поставя цели, но успява ли да ги осъществи? За тази цел светът има нужда от мотивация и вдъхновение. И точно тази мотивация може да получите от Тодор Терзиев, който притежава всички качества на добрия и успешен мотиватор: енергия, увереност и опит.

Кой е казал, че мечтите не се сбъдват?

Гордеем се, че днес той е единственият представител за България и Балканите „Ziglar Legacy – треньор и лектор“. А именно това бе една от мечтите, която след 5 години активно отдаден на ученията на Зиг Зиглар, успява да осъществи. Благодарение на знанията и опитите, които Тодор придобива през годините, днес вече с радост съобщаваме, че е сертифициран треньор и лектор в Зиглар. Сега Тодор е амбициран да помогне на всички хора и да предаде тези учения, за да подобри и живота като цяло в България и даде повече увереност на възможно повече хора.

Както знаете,  ние от NSR помагаме на фирми да постигнат големи успехи. Една от услугите, които предлагаме е подбор на персонал. А това всъщност е не лека задача днес. С годините все по-трудно се намира качествен персонал за определени позиции. Именно оттук Тодор поражда идеята си и създава инциативата „Горд съм“. Целта на тази програма е да върне популярността на дадени позиции, които са важни, но с времето отшумели. Затова нашият управител Тодор Терзиев започна да провежда мастър класове с ученици. Вдъхновението, увереността и копнежа за бъдещето са ключовите елементи в класовете му. И всичко това отново е вдъхновение от Зиглар корпорация.

За Тодор е важно, че има много хора, които са жадни за информация и насоки за живота. Той е готов да им предостави целия опити и знания, които е придобил. Това, което го вдъхновява, е енергията, която събира от хората, с които се среща. Няма по-хубаво нещо от това да виждаш как успяваш да влияеш на хората, каква всъщност е силата на думите. За него е важно човек да следва мечтите си и да ги превърне в реалност.

Най-ценният съвет, който Тодор Терзиев споделя в интервюто си, е че: „Можеш да получиш всичко, което искаш от живота, ако просто помогнеш на достатъчно други хора да получат това, което искат“.

В крайна сметка какво по-хубаво от това да можеш да споделиш и да дадеш на хората всичко онова, което си научил с годините? А когато виждаш насреща как хората успяват, това е безценно и неговата мисия е изпълнена. Ние се гордеем с успехите на Тодор Терзиев и вярваме, че той може да Ви даде много.

Прочетете интервюто му в „Успелите“  и научете повече за стремежите и успехите на един успешен мотиватор: https://goo.gl/wQWCtj

2018-04-30T15:49:07+00:00