Тодор Терзиев – лектор на TEDxPlovdiv 2018

//Тодор Терзиев – лектор на TEDxPlovdiv 2018

Тодор Терзиев – лектор на TEDxPlovdiv 2018

На 28 април в Драматичен театър, гр. Пловдив се проведе второто издание на TEDxPlovdiv. Идеята на това събитие да обедини възможно повече хора, които да споделят идеи и да преоткриват уникални възможности в живота. На сцената бяха едни от най-изявените пловдивчани, които споделиха с всички своите идеи и постижения. TEDxPlovdiv дава възможност на хората да чуят гледните точки за бизнес, наука, технологии, личностно развитие, както и да се запознаят с лекторите.

Идеята се обедини в това, всички заедно да постигнем един по-добър свят. Всеки един от лекторите представи своята тема в рамките на 18 минути. С радост съобщаваме, че Тодор Терзиев – основателят на NSR, бе един от лекторите на тазгодишното издание на TEDxPlovdiv. Занимавайки се с консултантска дейност и подбор на персонал, Тодор е един от най-успешните мотиватори у нас. Той помага на хора, които търсят работа и на фирми, като им набавя подходящи работни лица.

тодор терзиев лектор на TEDxPlovdiv подбор на персонал

С какво допринесе Тодор Терзиев на TEDXPlovdiv?

Тодор е единственият представител за България и Балканите на „Ziglar Legacy“- треньор и лектор. Зад всичко това стои много опит и знания. Именно затова темата, която представи бе „Формулата на успеха“. Неговата цел е да предаде всички тези учения на възможно повече хора. А какво по-добро място от TEDxPlovdiv, където се събраха множество вдъхновени участници? Именно това търси Тодор – хора, които се стремят към успеха и които искат да научат повече полезни неща за живота. Той е успешен мотиватор, който може да предостави много опит, вдъхновение и увереност на хората.

Не пропускайте да посещавате такива мероприятия, когато се организират. Може да научите много полезни съвети, които да Ви бъдат от полза за вашето личностно и кариерно развитие. Имате възможност да обменяте опит с преуспели хора и да приложите в практиката си техните съвети.

Ние сме компания, насочена към развитието на българските и международни фирми с фокус върху изграждането на КСО политика и подбор на качествен персонал. За да се развива една съвременна фирма най-ценният и ресурс е именно човешкия. Той е сърцете на бизнес единицата, която я дърпа напред.

2018-04-30T14:15:17+03:00